Gràcies, Javi!

Gràcies, Javi!

Javi Salamero va dimitir diumenge com entrenador del primer equip masculí del Figueres. L’experimentat tècnic va tancar així una etapa al club -anteriorment ja havia estat a la FE Figueres- que es va iniciar el maig del 2019. Aleshores, Salamero va fitxar pel Figueres per ocupar la plaça de gerent, on va haver de confeccionar una plantilla gairebé nova de dalt a baix i marcada per la seva joventut.

Al novembre del mateix any va agafar les regnes de la banqueta del primer equip en el lloc de Xavi Agustí. En els 14 mesos que ha dirigit l’equip, amb la pandèmia entre mig, Salamero ha ocupat el càrrec en 31 enfrontaments (15 a la 2019/20 i 16 a la 2020/21), amb un balanç de 8 victòries, 11 empats i 12 derrotes.

A més, en els darrers mesos també ha estat el director esportiu del futbol base i, en aquest aspecte, durant les dues últimes temporades ha fet jugar al primer equip els juvenils Marc Reñé i Khalid Noureddine.

Després de la derrota, diumenge, contra el Sants (1-2), Salamero va explicar a la roda de premsa que presentava “la carta de baixa voluntària” perquè “no ens estant sortint els resultats esperats” i desitja “el millor” a l’entitat subratllant que “no trobaré un club com aquest amb les facilitats per treballar”.

Des de la UE Figueres agraïm la professionalitat, l’honestedat i el tracte de Salamero envers el club en aquests 21 mesos de lligam. També valorem les seves paraules cap a la junta directiva en la roda de premsa d’abans d’ahir i li desitgem els millors èxits en el futur.

No Comments

Post A Comment