Entrevista a Juan Clemente, coordinador F-7 del Figueres

Entrevista a Juan Clemente, coordinador F-7 del Figueres

Des de la UE Figueres entrevistem Juan Clemente, coordinador del futbol-7 del Figueres per tercer any seguit

Declaracions:

“Aquest any hem comptat amb 13 equips i entre 115 i 125 jugadors. Hem incorporat dos equips més que l’any anterior i la intenció per la temporada que ve, a l’expectativa de la situació actual, es poder ampliar-ne un més”

 “L’objectiu és molt clar, volem donar un salt. Remarquem la iniciació dels equips del Consell Comarcal, que premia la formació esportiva, de valors, aprenentatge, gaudir i sense classificació”

 “Quan els equips fan el salt a la FCF, a part de la formació i de seguir aprenent valors, que és la prioritat, introduïm la competició. Per sort, estem a la màxima categoria aleví i benjamí, els objectius classificatoris són pujar i mantenir-nos”

 “Els valors els tenim molt presents: respecte, sacrifici, treball, entrega, estar sempre preparat i amb ganes, i saber competir quan es guanya i es perd. Per nosaltres, és molt important”

“El pas de F-7 a F-11? Al desembre ja fem entrenaments amb els alevins i al gener partit per agafar la base, com la col•locació al camp, com moure’s, les distàncies… L’adaptació i predisposició que van tenir ens va sorprendre gratament, però ho hem hagut d’aturar per la situació actual”

“Durant el coronavirus hem fet alguna cosa amb els jugadors, que ens han enviat vídeos fent exercicis i jocs. Intentem que els jugadors mantinguin la ment distreta i puguin continuar, dins les circumstàncies, l’activitat física”

“El futbol base del Figueres viu un bon moment, quan vaig entrar fa dos anys estava molt bé, el treball que havien fet Rafa Bonillo i Damià Sagué va ser excel•lent. Estem creixent i volem donar un pas més amb la massa social. El 1r equip té gent jove, hi pugen juvenils i que n’hi hagi és la nostra màxima il•lusió”

No Comments

Post A Comment