Carles Coto, un any més

Carles Coto, un any més

El futbolista del primer equip masculí, Carles Coto, renovarà una temporada. Després de patir una greu lesió al peronè i al turmell al setembre, la qual ja ha deixat pràcticament enrere, podrem gaudir del seu futbol al proper exercici. Gràcies per seguir, Carles!

Coto és de Figueres, té 32 anys, es va formar al planter de la Unió i del Barça, ha estat campió d’Europa sub-19 i té experiència a lligues de vuit països diferents i a l’Europa League i a la Champions d’Àsia

És la sisena renovació després de Pepu Soler, Ivan Vidal, Gabri Vidal, Carles Gallardo i Abel Fàbregas

DECLARACIONS COTO:

“Amb la renovació no hi ha hagut res a pensar; aquí m’han tractar com enlloc, és casa meva i jo tinc un deute amb el club. Aquest any farem el millor per aconseguir els objectius i hi seré per ajudar”

“Lesió? Em trobo bé, dins dels terminis marcats, i ara tindré més temps si cal per arribar en millors condicions, ja no només de la lesió, sinó físicament, que és important. No crec que hagi de tenir cap problema per iniciar la temporada vinent amb la resta de companys”

“Any que ve? La perspectiva és bona. Primer volem fer un bon equip, s’han de corregir coses de l’any passat, era un equip molt jove i en aquesta categoria fa falta quelcom més per estar a dalt lluitant pel que el club es mereix, que no és una altre cosa que lluitar pel play-off”

No Comments

Post A Comment