Carlos Treviño, recuperat de la greu lesió al genoll

Carlos Treviño, recuperat de la greu lesió al genoll

La Unió Esportiva Figueres comptarà amb un autèntic reforç de luxe en aquest mercat de tardor, ja que el migcampista Carlos Treviño ja està recuperat de la greu lesió al genoll que va patir el febrer passat, el dia que debutava. El jugador mexicà, de 27 anys, estar a punt per jugar el proper partit, el 22 de novembre a casa davant el Vilassar de Mar. Si els tècnics ho consideren oportú, entraria a la convocatòria i ja podria disposar dels seus primers minuts.

Treviño va aterrar a Figueres a principi d’aquest any i li va recaure la mala sort perquè el dia que debutava, el 23 de febrer davant el Terrassa, es va lesionar al cap de pocs minuts d’entrar al camp. L’afectació als lligaments encreuats del genoll esquerre el va portar al quiròfan, però no es va poder operar fins al maig -inicialment, la previsió era al març- per no col·lapsar els centres sanitaris en ple pic de la pandèmia de la COVID-19.

Ara, 9 mesos després del seu darrer partit, ja està a punt: “En general em sento molt bé, sumant entrenament i accions al camp, i molt confiat i amb moltes ganes de tornar a tenir minuts al terreny de joc”, expressa Carlos Treviño als mitjans del club. L’ex de l’Atlas subratlla que “els darrers mesos vaig aprofitar el tema del confinament per enfocar-me a temps complet a la meva recuperació. Crec que tots hem fet un gran treball per poder tornar a punt i poder aportar el meu millor futbol des del primer moment al camp”.

L’entrada de Treviño aportarà aire fresc a un Figueres a qui li ha costat arrencar en aquest inici de lliga a Tercera Divisió: “L’inici de temporada no ha estat l’esperat ni el desitjat, però hi ha un molt bon grup de persones i futbolistes als qual estic ansiós per poder sumar-m’hi i aportar des de dins . Afronto la temporada amb la responsabilitat i el compromís d’aportar la meva millor versió futbolística al servei de la Unió”.

El Figueres va buidant la infermeria a poc a poc i actualment té de baixa Mario Mendoza, a qui li queden al voltant de dues setmanes més per una lesió al canell; i Marc Granero, que s’està recuperant d’una lesió a l’espatlla i podria reaparèixer en un mes i mig.

No Comments

Post A Comment