Continuïtat d’Abel Fàbregas al Figueres

Continuïtat d’Abel Fàbregas al Figueres

El migcampista del primer equip del Figueres Abel Fàbregas, que l’estiu passat havia firmat per dues temporades (fins el juny del 2021), seguirà a Vilatenim després d’arribar a un acord amb el club per mantenir el compromís establert. L’ex del Llagostera tenia un contracte prorrogable fins el 2021 i el club ha decidit executar la renovació i comptar amb el futbolista un curs més.

Abel, de 21 anys, iniciarà la seva segona temporada al Figueres després de disputar 8 partits en l’any del debut, al qual ha patit una lesió al soli que l’ha deixat fora dels terrenys de joc dos mesos.

El futbolista de Santa Eulalia de Ronçana s’afegeix a les continuïtats de Gallo, Pepu Soler i els germans Gabri i Ivan Vidal.

DECLARACIONS ABEL FÀBREGAS:

🎙️ “Durant el meu primer any a la Unió m’he sentit molt estimat per tot el club, tant per la directiva, com per la confiança de l’entrenador i el gran ambient que tenim dins el vestuari. Un dels fets que han marcat més la decisió per la qual segueixo és el suport que vaig tenir en tot moment amb la lesió que m’ha mantingut fora del terreny de joc durant gran part de la temporada. També he de confessar que m’atrau la idea de joc d’en Javi Salamero i tot el cos tècnic, sempre amb la mentalitat de sortir a guanyar cada partit”

“Valoro positivament aquest any, érem una plantilla molt jove i hem plantat cara als equips més regulars de la categoria, sobretot fent-nos forts a Vilatenim. Aquest és un dels aspectes que hem de mantenir de cara a la temporada següent, fer de l’estadi un fortí i treure tots els punts possibles de les visites fora de casa. Es presenta una temporada il·lusionant, soc una persona molt optimista i sempre vull mirar cap amunt, i si soc sincer somio amb disputar un play-off a Vilatenim la temporada que ve”

No Comments

Post A Comment