Dani Gómez fitxa pel Figueres, Abel se’n va i Bech es lesiona al genoll

Dani Gómez fitxa pel Figueres, Abel se’n va i Bech es lesiona al genoll

La Unió Esportiva Figueres ha fitxat, aquest dimarts, el migcampista ofensiu Dani Gómez. El jugador lloretenc, que diumenge compleix 22 anys, és el primer reforç del mercat d’hivern i prové del CF Lloret, de Primera Catalana. En canvi, Abel Fàbregas ha decidit deixar el club a la recerca de més minuts i Marc Bech haurà d’estar cinc mesos de baixa per una lesió el genoll.

Nascut a Alacant però establert a Lloret de Mar des de petit, Dani Gómez (31/01/1999) pot actuar de mitjapunta, interior i extrem en les dues bandes. Com a amateur ha jugat al Lloret i al Palamós a Primera Catalana i quan era juvenil va debutar a Tercera Divisió amb els palamosins. En base, també ha passat pel Gironès Sàbat i Girona. Diumenge ja podria anar convocat a Granollers. Dani Gómez ha explicat als mitjans del club que “l’opció de poder jugar a Tercera Divisió no la podia deixar escapar, és una bona oportunitat. Vinc amb moltes ganes, puc aportar treball i una bona última passada. Amb Javi Salamero ja ens coneixíem i ha estat clau perquè fitxés. Objectiu de l’equip? Hem d’anar partit a partit i quan acabi la temporada ja mirarem on hem arribat”.

L’entrada de Dani Gómez ha coincidit amb l’adeu d’Abel Fàbregas. El migcampista de Santa Eulàlia de Ronçana ha demanat la sortida a la recerca de més minuts, després d’una temporada i mitja a l’entitat. El club agraeix a Abel la professionalitat i el comportament exemplar durant el seu període a Vilatenim.

També a la zona del mig del camp, el Figueres tindrà un contratemps ja que Marc Bech estarà cinc mesos de baixa per una lesió al genoll. El migcampista de Terrades es va trencar el menisc en un entrenament de fa 15 dies i passarà pel quiròfan el dimecres que ve a la Clínica Bofill de Girona.

No Comments

Post A Comment