Empat a zero en l’últim partit de la primera volta

Empat a zero en l’últim partit de la primera volta

Aquest diumenge es disputaba l’últim partit de la primera ronda, on la Unió Esportiva Figueres visitaba el San Cristòbal, equip de la zona baixa de la classificiació i amb un estadi amb dimensions molt reduides.

Abans de començar el match es feia un minut de silenci per la defunció de l’avi del nostre jugador Pol Blay

La primera part començava en un puja i baixa entre els dos equips, sense cap domini ni ocasions clares. En el minut 32, arribava la primera groga del partit d’Oriol Pujadas, on deu minuts més tard l’àrbitre principal ensenyava la segona groga i ens quedavem amb un home menys. I fins a les acaballes de la primera part no hi havia un clar dominador de l’encontre.

A la represa, l’equip local es sentia reforçat per jugar amb un home més al camp, però sense mostrar perill davant la porteria de Roman. En l’ultim tram del partit, apretaven els dos equips amb jugades de Tom per l’equip local, que estavellava la pilota al pal en el minut 75. I en els ultims segons, Gabri que tenia l’oportunitat de decidir el partit.

Finalment, un repartiment de punts, on l’equip de Javi Salamero suma un més, després de jugar amb inferioritat durant la segona part.

El proper partit del Figueres serà el diumenge que ve, dia 19 de gener (12 hores), al camp del Manresa en el primer partit de la segona volta.

FIGUERES: Roman, Genís Balaguer (79’ Pol Tarrenchs), Marius, Joel, Gallo, Pujadas, Pepu, Enzo (51’ Gabri) , Iván (73’ Duba), Bora I Ousman.

SAN CRISTOBAL: Adri Menárguez, Óscar Sierra, Carlos Garcia, Ricki, Cristian, Ramón, Tom, Óscar Oliver ( 61’ Sergi Martínez, Ruy Gama (69’Joel), Mario Cantí i Mario Domingo (84’Juanpi)

ÀRBITRE: Marcos Fernández Quinterio, Juan Miguel Tebar Hernández, Cristian Blesa García.

INCIDÈNCIES: Minut de silenci per la mort de l’avi del nostre jugador Pol Blay.

No Comments

Post A Comment