Finalistes del Torneig de l’Estany!

El Figueres s’ha classificat per a la final de la 50a edició del Torneig de l’Estany  en eliminar l’Olot de 2a divisió B a la tanda de penals, després del 2-2 al final dels 90 minuts reglamentaris (1-3).

Els garrotxins van disposar de la primera ocasió de perill mitjançant Kilian Grant, però el Figueres va replicar amb una ocasió de Treviño i una altra de Genís Balaguer, aquesta en un llançament de falta. L’Olot es va avançar en el marcador amb una vaselina de Xumetra (27′), i els alt empordanesos es van refer de forma molt ràpida i van capgirar el marcador en menys de 10 minuts. Primer, Treviño va aprofitar una passada de la mort de Reñé per situar l’1-1 (30′), i poc després Iván Vidal va aprofitar una errada del porter olotí per fer l’1-2 (36′).

La segona part va començar amb un Olot dominador i Kilian va equilibrar el resultat just abans del quart d’hora de joc (59′). El Figueres es va treure la pressió de sobre després del 2-2 i va intentar sorprendre de nou el seu rival, però sense sort. Els 90 minuts van acabar amb el 2-2 i el finalista es va decidir des del punt de penal. Embela va aturar el primer llançament dels garrotxins, a peus d’Alan Baró, mentre que Marc Gelmà, Treviño i Pepu Soler no van perdonar i van situar el Figueres a la final.

UE Figueres: Embela, Gabri Vidal, Màrius, Genís Balaguer, Belenchón (Acosta, 78′), Bora, Treviño, Iván Vidal (Gelmà, 62′), Reñé (Pepu Soler, 62′), Dubasin (Bícker, 78′) i Sergio Álvarez (Pau Baró, 78′).