Gallo, quarta renovació del Figueres

Gallo, quarta renovació del Figueres

El defensa central Carles Gallardo continuarà al primer equip masculí del Figueres una temporada més! Gallo, de 24 anys, ha jugat 21 partits (20 titular | 1.081 minuts) sent el 3r jugador de l’equip amb més participació. El jugador de Girona i Banyoles es converteix en la quarta renovació després de les dels germans Gabri i Ivan Vidal i de Pepu Soler, a més de l’entrenador, Javi Salamero.

DECLARACIONS GALLO:
🎙️”He renovat perquè des del minut 1 m’he sentit com a casa, tant dins com fora dels terrenys de joc. Valoro la temporada positivament, com un procés d’adaptació en el qual el club ha fet molts canvis tant a nivell esportiu com administratiu”

“El balanç de la temporada ha estat favorable, sobretot a Vilatenim, on hem tingut a molts rivals superiors sobre el paper contra les cordes i alguns els hem vençut”

“De cares a la temporada vinent ens hauríem de fer més forts a domicili i mirar el més amunt possible”

“També m’ha fet quedar el compromís i metodologia d’en Javi (Salamero) i els professionals que el rodegen, amb ells de ben segur que collirem els fruits. Individualment intentaré donar-ho tot igual que els meus companys per portar a la Unió a on es mereix”

No Comments

Post A Comment