Javi Salamero renova com a gerent i entrenador de la UE Figueres fins el 2021

Javi Salamero renova com a gerent i entrenador de la UE Figueres fins el 2021

.La Unió Esportiva Figueres ha escenificat, aquesta tarda, la renovació de Javi Salamero com a gerent i entrenador del primer equip masculí, de Tercera Divisió, fins el juny del 2021. L’entrenador aragonès va arribar a Vilatenim a l’estiu passat per ocupar el càrrec de gerent i a partir del novembre també es va asseure a la banqueta de l’amateur en substitució de Xavi Agustí. Salamero ha explicat durant l’acte d’avui que «el club ha volgut transmetre aquesta confiança amb l’objectiu de consolidar un projecte, estic molt satisfet. La intenció és mantenir la dualitat entre ser el responsable tècnic del primer equip i també treballar en la gestió esportiva de l’entitat, no només en l’àmbit esportiu, sinó en totes les àrees».

El tècnic i el club han allargat l’acord fins el juny del 2021 perquè «és temps suficient per mostrar exteriorment que la Unió està a Tercera Divisió, amb el seu primer equip masculí, però que té un projecte coherent que va enfocat transversalment amb el femení, futbol base i veterans. Amb aquest temps hem de ser capaços de què agafi forma i resultats el que estem creant, volem seguir confiant amb la gent jove». Seguint la mateixa línia, com a «objectius a curt termini» ha afegit que «volem sentir-nos identificats amb la línia i la política esportiva que estem defensant, amb jugadors joves i donar pas a jugadors amb projecció que tinguin ganes de progressar; també volem consolidar les diferents àrees, com el femení».

Salamero ha afegit que «al Figueres he trobat el que buscava, volia retrobar-me amb l’essència dels meu orígens i gràcies a la junta puc sentir-me un privilegiat i orgullós d’haver guanyat la seva confiança; crec que és una renovació que m’he treballat». Al mateix temps, ha agraït «el compromís dels jugadors» i el «suport de l’afició». Salamero, amb experiència al Girona, Sabadell, Gimnàstic de Tarragona i Palamós, entre altres, va aterrar a Vilatenim el maig del 2019, però ja coneixia el club d’una anterior etapa a la Fundació Esportiva Figueres. Actualment, el primer equip masculí del Figueres és 14è a la classificació i amb l’arribada de Salamero l’equip ha sumat tres victòries, cinc empats i només dues derrotes.

Per la seva part, el president de la Unió, Narcís Bardalet, ha afirmat que «no hi havia cap motiu per no renovar-lo i n’hi havia molts per confiar en ell. Ha estat una decisió meditada per la junta, estem contents pel seu treball, coincidim amb la seva filosofia». Bardalet ha destacat que Salamero «és un coneixedor del futbol, confia amb els joves, la temporada passada la vam acabar amb pocs jugadors i va ser l’artífex de la renovació del grup». Amb aquesta renovació, el club confia que hi hagi «un projecte estable i de continuïtat».

No Comments

Post A Comment