Marc Bech, nou fitxatge del Figueres

Marc Bech, nou fitxatge del Figueres

Marc Bech, migcampista de 24 anys del CE Banyoles, s’ha convertit en nou jugador del primer equip del Figueres. El futbolista altempordanès –nascut a Figueres i resident a Terrades- ha jugat 19 partits el darrer curs a Tercera Divisió i tornarà a Vilatenim 6 anys després 

Bech, amb passat a la UE La Jonquera i Girona FC B i a la base del CF Peralada i AE Vilabertran, va jugar 4 anys de cadet i juvenil al Figueres (2010/14), arribant a debutar amb el 1r equip sota les ordres de Xavi Punsí a la Copa Catalunya contra el Palamós (2013). Benvingut de nou, Marc! 

DECLARACIONS MARC BECH:

“He tornat a la Unió per diferents motius. Soc de Figueres i de petit sempre havia anat a Vilatenim; ara poder jugar al primer equip de la teva ciutat és un orgull. Dels quatre anys que vaig estar al futbol base en guardo molt bons records, especialment en el de juvenil, on vaig tenir la sort de participar en entrenaments amb el primer equip i de jugar la Copa Catalunya”

“Crec que al Figueres hi ha un projecte molt interessant, hi ha una aposta ferma per la joventut i aquest any es veurà reforçada amb jugadors amb experiència. És el moment de mirar amunt i si pot ser entre els vuit primers, millor”

No Comments

Post A Comment