Albert Moñino i Gordillo, retorns al Figueres

Albert Moñino i Gordillo, retorns al Figueres

A més de l’arribada de Moisés Hurtado com a nou entrenador del Figueres, el cos tècnic de l’equip unionista presenta dues novetats més: Albert Moñino, com a segon entrenador, i José Luís de les Reyes Gordillo, com a analista.

Moñino, figuerenc de 30 anys, serà el tècnic ajudant d’Hurtado i els uneix haver compartit cos tècnic al juvenil A del RCD Espanyol a la temporada 2018/19. El tècnic altempordanès coneix de primera mà l’entitat perquè hi va jugar en la seva etapa com a jugador: amb el primer equip (2010-15) va contribuir en l’ascens des de Preferent a Tercera Divisió quan el club feia poc que s’havia refundat. Moñino també té passat a les banquetes de futbol base del mateix Figueres, Peralada, Andorra, en equips canaris i al Marcet Football Academy.

Moñino, “agraït” a Hurtado per poder-lo “acompanyar en aquest repte”, s’ha mostrat “il·lusionant, estic motivadíssim, el Figueres és el club de la meva vida. És una emoció enorme, estic convençut que ho tirarem endavant i que la Unió seguirà a una categoria on com a mínim ha d’estar”.

L’altre novetat és l’entrada de Jose Luis de los Reyes Gordillo, que exercirà les tasques d’analista. Gordillo havia deixat el Figueres l’estiu passat després de sis temporades a l’entitat i ha tornat a Vilatenim per ser una peça més del cos tècnic. Durant la seva anterior etapa a Vilatenim, també va formar part del triplet tècnic que va encapçalar el Figueres (2018), al costat de Damià Abella i Aitor Yeto, després de la marxa de Chicho a mitja temporada.

Fotos: Albert Moñino, al costat de Moisés Hurtado, en l’entrenament de dijous / Jose Luis de los Reyes Gordillo -dreta-, amb el membre del cos tècnic Vasile Dragomir

No Comments

Post A Comment