El Figueres aspira a retrobar-se a Vilatenim davant el líder Cerdanyola

El Figueres aspira a retrobar-se a Vilatenim davant el líder Cerdanyola

La Unió Esportiva Figueres rep aquest diumenge dia 7 de febrer (12 h/Footters) la visita del líder del grup B de Tercera Divisió, el Cerdanyola FC del Vallès. Els figuerencs, situats a mitja taula, en sisè lloc, confien en guanyar per dos motius: enganxar-se a la part alta i retrobar-se a Vilatenim. Mentre a fora de casa els de Javi Salamero han obtingut un rendiment notable, com a locals només hi han guanyat un dels sis partits.

Amb només una derrota en els últims nou partits, el Figueres viu un moment força dolç, però necessiten donar un pas més per optar a les tres primeres places, de play-off, quan queden set partits per acabar. La promoció la tenen a cinc punts i el Cerdanyola, que és el líder destacat, es troba a vuit. Els altempordanesos afrontaran la visita dels vallesans amb les baixes per lesió de Marc Bech (operat amb èxit aquesta setmana del menisc), Coto i amb els dubtes de Pol Tarrenchs i Angel Blanco.

Un dels jugadors que sí que hi serà és el pitxitxi Pepu Soler, que ha valorat pels mitjans del club la prèvia del partit: “L’equip arriba motivat, amb confiança i amb moltes ganes de canviar els resultats obtinguts fins ara a Vilatenim. Els partits de casa són una assignatura pendent que tenim. Hem de convertir Vilatenim en un fortí, no podem deixar escapar més punts. Seria genial començar a sumar més victòries com a local guanyant el líder. Aquest diumenge tenim un bon escenari per canviar aquesta mala dinàmica com a locals”. El de Bellcaire, autor de cinc gols, és conscient de la dificultat del rival, però no descarta la sorpresa: “Som conscients que tindrem un partit complicat. Fins a dia d’avui, el Cerdanyola ha demostrat ser el millor equip de la categoria, i això no és cap casualitat, es reflecteix amb les estadístiques. És un equip molt intens, molt atrevit i amb les idees molt clares. Tot i això, crec que nosaltres tenim bastants arguments per disputar amb cara i ulls el partit i evidentment sorprendre”.

El Cerdanyola va guanyar el partit d’anada 2-1 (Medina havia avançat els figuerencs) i només ha perdut 1 dels 12 partits de lliga. Vilatenim, però, és un estadi que se li resisteix ja que no hi ha guanyat en cap de les últimes vuit visites en partits de lliga, amb un balanç de 4 empats i 4 derrotes.

Els socis el poden veure gratis per Footters

El partit seguirà sent a porta tancada, però es podrà veure online a través de Footters. El Figueres ha tancat un acord aquesta setmana amb la plataforma en què tots els socis del club figuerenc podran veure el partit de manera gratuïta, mitjançant un codi que rebran en el seu correu electrònic (per dubtes, els socis poden trucar al 972 674 036 o enviar un correu electrònic a comunicacio@uefigueres.cat).

El barceloní Bureu Méndez dirigirà l’enfrontament al costat de Montero Casado i Perelló Campaña.

No Comments

Post A Comment