El Figueres venç el Can Gibert (2-1) en el primer triomf d’Arseni Comas

El primer equip de la Unió Esportiva Figueres ha aconseguit la tercera victòria de la temporada a Primera Catalana davant la UE Can Gibert (2-1), segon classificat. Aquest és el primer triomf d’Arseni Comas com a entrenador en el seu segon partit al capdavant de l’equip. Dos gols de Pepu Soler (11′) i de Pime (18′) abans del minut 20 han encarrilat la victòria, que ha acabat sent soferta perquè els gironins han retallat distàncies abans del descans (Coris, de cap a la sortida d’un córner (36′)) i a la represa els figuerencs han perdonat el tercer. La Unió ha topat dos cops contra el pal (Pime i Ferrón) i ha vist com Quinti apareixia en dues accions clau a la recta final. Avui, ha debutat el migcampista Joan Tubert. Els altempordanesos obtenen la tercera victòria en sis jornades i pugen al 4t lloc de la classificació abans de visitar l’AEC Manlleu el proper diumenge (16.30 h).

Arseni Comas ha explicat que “la primera mitja hora ha estat extraordinària. Teníem pressió, el partit era complicat i els jugadors han lluitat molt. Podíem haver guanyat per molt més davant un rival que ha tingut molt a dir. El triomf ens ha d’animar”.

Abans de començar el partit s’ha guardat un minut de silenci per la mort del soci Josep Masias Farrés i el club ha entregat un ram de flors a la seva vídua, Rocío Mellado, també sòcia de la UE Figueres, i un altre al seient que ocupava. El partit l’ha presenciat Roro Riquelme, futbolista del Girona FC que ha estat present a Vilatenim perquè al Can Gibert hi juga el seu germà Alejandro (Riqui).

Consulteu les alineacions del partit clicant aquí.